Дамски сребърни обеци

22.00лв.

Дамски сребърни обеци.
Дължина на обеците: 2.30 см.
Дължина на елемента: 0.70 см.
Ширина на елемента: 0.60 см.
Сребро проба 925.

1.80 гр.

Код: * 0252 Е Категории: , Етикет: